Cikkek az egészséges életmódról a súlyzós edzésről és különféle étrendekről

2020. augusztus 18. 15:40 - FitnessGym

A zsírégetők típusai

 

Elöljáróban leszögezném csodaszerek nincsenek.A zsírégetők sokat segíthetnek HA megfelelő diétával és edzéssel párosulnak.

Többféle ilyen termék van a piacon.Vannak nagyon komplex termékek,vannak 1-2 hatóanyagosak illetve ezekből olyanok amiket erős marketinggel horror áron adnak. Ezen felül meg vannak még illegális termékek is.

Ebben a cikkben az összetett termékekről fogok írni.

A komplex zsírégetők lehetnek termogének és lipotropikusak.A termogén zsírégetők mindig stimuláns(általában koffein) alapúak.A lipotropikus termékek stimuláns mentesek,leginkább cla,hca,l-carnitin a magjuk.

A termogén kategória értelemszerűen azoknak jó,akik erre nem érzékenyek.A koffein tartalmuk nagyon magas is lehet (200mg+) . A hatásmechanizmusa nagyon leegyszerűsítve:úgy emelik a testhőmérsékletet,hogy zsírt égetnek el.

A lipotropikus termékek inkább a zsír lerakódását akadályozzák,illetve annak energiaként történő elhasználását segítik.Ezen felül az étvágyra is hatással vannak.

Na de melyik a jobb?A termo zsírégetőket hamar lehet érezni a stimulánsok miatt,így a legtöbb ember azt hiszi ezek jobbak is.Általában amit "érezni" lehet az jobb.A lipo termékeknek ilyen hatása nincs.Hosszabb távon hatnak,tovább is tart nekik,de sokkal egészségesebbek.Azért valljuk be a koffein folyamatos bevitele nem egészséges.Éjszaka nem lehet használni ráadásul a szervezet is hozzászokik.

Van egy harmadik kategória is,ami nagyjából a kettő között helyezkedik el.Van benne mindenből de semmiből sem túl sok.A saját véleményem az,hogy ezt vagy a lipotropikus termékeket érdemes választani.

Néhány általam megbízhatónak vélt gyártó konkrét terméke(nem fizetett hirdetés):

Termogén:Olimp Thermo Speed Hardcore

               Vpx Redline

Köztes:Amix Thermo Lean

           Activelab Machine Man burner

Lipotropikus:Amix Lipotropic

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnessgym.blog.hu/api/trackback/id/tr3516168204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Cikkek az egészséges életmódról a súlyzós edzésről és különféle étrendekről
süti beállítások módosítása